Chuletas Rellenas de Manzana (Schab nadziewany jabłkami)

Chuletas Rellenas de Manzana (Schab nadziewany jabłkami)
Chuletas Rellenas de Manzana (kotlety wieprzowe nadziewane jabłkami) może być tylko przystawką, której szukasz. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. 40 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, bułka tarta, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety wieprzowe po kolumbijsku (Chuletas de Cerdo), Chuletas de Cerdo A La Criolla (kotlety wieprzowe w sosie kreolskim), oraz Kotlety wieprzowe z sosem śliwkowym (Chuletas de Cerdo con Salsa de Ciruelas) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. weź dwa jabłka, obierz, rdzeń i pokrój w kostkę. Odstawić pozostałe dwa do użytku later.In średni SOS patelnia na średnim ogniu, ogrzać masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Dodać onionss i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 2 protokół.
3
Dodać czerwoną paprykę, czosnek i kminek i gotować, mieszając często przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
4
Dodać jabłka i gotować około 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
5
Przenieść mieszaninę do dużej miski i złożyć bułkę tartą. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Niech farsz ostygnie przez 10 minut.W międzyczasie kotlety schabowe przyprawiamy z obu stron solą i pieprzem. Włóż ostry nóż do parkowania w bok siekacza naprzeciwko kości, tworząc długą szczelinę wzdłuż krzywej aż do kości. Poruszaj nożem, aby utworzyć dużą kieszeń. Powtórz z pozostałymi kotletami. Każdy kotlet napełnij farszem, używając palców, aby spakować go do kieszeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
7
Pozostałe dwa jabłka przeciąć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
8
Kotlety ułożyć na blasze do pieczenia, każdy kotlet schabowy polać jabłkiem, wstawić do piekarnika i piec do momentu włożenia termometru do farszu o temperaturze 71°, około 20 minut.kotlety przekładamy na talerz, przykrywamy luźno folią aluminiową i odstawiamy na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Podawać z ulubionym przystawką.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn