Chuletas Rellenas de Manzana (Schab nadziewany jabłkami)
Chuletas Rellenas de Manzana (kotlety wieprzowe nadziewane jabłkami) może być tylko przystawką, której szukasz. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. 40 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, bułka tarta, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety wieprzowe po kolumbijsku (Chuletas de Cerdo), Chuletas de Cerdo A La Criolla (kotlety wieprzowe w sosie kreolskim), oraz Kotlety wieprzowe z sosem śliwkowym (Chuletas de Cerdo con Salsa de Ciruelas) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. weź dwa jabłka, obierz, rdzeń i pokrój w kostkę. Odstawić pozostałe dwa do użytku later.In średni SOS patelnia na średnim ogniu, ogrzać masło.
Dodać onionss i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 2 protokół.
Dodać czerwoną paprykę, czosnek i kminek i gotować, mieszając często przez 1 minutę.
Dodać jabłka i gotować około 2 protokół.
Przenieść mieszaninę do dużej miski i złożyć bułkę tartą. Doprawić solą i pieprzem.
Niech farsz ostygnie przez 10 minut.W międzyczasie kotlety schabowe przyprawiamy z obu stron solą i pieprzem. Włóż ostry nóż do parkowania w bok siekacza naprzeciwko kości, tworząc długą szczelinę wzdłuż krzywej aż do kości. Poruszaj nożem, aby utworzyć dużą kieszeń. Powtórz z pozostałymi kotletami. Każdy kotlet napełnij farszem, używając palców, aby spakować go do kieszeni.
Pozostałe dwa jabłka przeciąć na pół.
Kotlety ułożyć na blasze do pieczenia, każdy kotlet schabowy polać jabłkiem, wstawić do piekarnika i piec do momentu włożenia termometru do farszu o temperaturze 71°, około 20 minut.kotlety przekładamy na talerz, przykrywamy luźno folią aluminiową i odstawiamy na 5 minut.
Podawać z ulubionym przystawką.