Chrześcijański Ryż
Ryż chrześcijański wymaga około 1 godziny od początku do końca. Za 67 centów za porcję otrzymasz dodatek na 12 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 9 g białka, 15 g tłuszczu i łącznie 243 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Ten przepis z Allrecipes wymaga przetworzonego ryżu, papryki, selera i cebuli. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 31%. Wynik ten jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują 10 najlepszych przepisów chrześcijańskich (i możliwość rozdania dyplomów przez przejazd), tradycyjny syryjski chrześcijański gulasz z mleka kokosowego i smażony ryż z warzywami. Jak zrobić smażony ryż z warzywami | ryż s.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). W dużym garnku wymieszaj ryż, oba opakowania mieszanki zupy i wodę. Doprowadzić do wrzenia, następnie gotować na małym ogniu przez 7 minut.
W międzyczasie pokrusz kiełbasę na dużą patelnię na średnim ogniu. Gdy tylko zacznie puszczać sok, dodać cebulę, paprykę i seler. Gotuj i mieszaj, aż kiełbasa się zarumieni, a warzywa będą miękkie.
Odcedź i wmieszaj do mieszanki ryżowej. Mieszanka będzie wyglądać na zupę, ale ryż wchłonie płyn podczas pieczenia.
Wlać do natłuszczonego naczynia żaroodpornego o pojemności 2 litrów. Przykryć folią aluminiową.
Piec 30 minut w nagrzanym piekarniku.
Zdejmij folię aluminiową, posyp pokrojonymi migdałami i kontynuuj gotowanie przez 15 minut, aby wierzch ryżu się zarumienił.