Chrupiący rabarbar

Chrupiący rabarbar
Przepisów na dodatki do dań nigdy za wiele, więc wypróbuj Rabarbar Crunch. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka, 20 g tłuszczu i łącznie 583 kalorie. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 95 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką rabarbar, masło, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 20 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 24% wyniku, co nie jest wynikiem imponującym. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Crunch z rabarbarem, Crunch z rabarbarem i kremem oraz Crunch z rabarbarem i truskawkami.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze cztery składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Posiekaj masło, aż mieszanina będzie przypominała grube okruchy. Wciśnij połowę mieszanki do natłuszczonej formy o średnicy 8 cali. kwadratowe naczynie do pieczenia. Pozostałą mieszaninę okruchów odłóż na bok do posypania.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Posyp rabarbarem ciasto; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
W małym rondlu połącz cukier i skrobię kukurydzianą; stopniowo dolewaj wodę, aż masa będzie gładka. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Zdejmij z ognia; ubić z wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Polać rabarbarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
7
Posyp zarezerwowaną mieszanką okruszków.
8
Piec bez przykrycia w temperaturze 350°C przez 1 godzinę lub do momentu, aż ciasto zacznie się pienić i lekko się zarumieni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
W razie potrzeby podawaj na ciepło z lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWiosenne
Magazyn