Chrupiący rabarbar
Rabarbar Crunch może być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Za 85 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 488 kalorii, 5 g białka i 18 g tłuszczu. Ten przepis służy 9 osobom. Został dostarczony przez Taste of Home. Dzięki temu przepisowi Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut. Jeśli masz pod ręką mąkę, masło, ekstrakt waniliowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 21%. Wynik ten jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Crunch z rabarbarem, Crunch z rabarbarem i Crunch z rabarbarem i truskawkami.
Instrukcje
W małej misce połącz brązowy cukier, mąkę, płatki owsiane i cynamon; wymieszać z masłem. Wciśnij połowę mieszaniny do 8-calowego pojemnika. kwadratowe naczynie do pieczenia. Posyp rabarbarem.
W małym rondlu wymieszaj cukier i skrobię kukurydzianą. Stopniowo dodawaj wodę, aż masa będzie gładka. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje. Wymieszać z wanilią.
Posyp pozostałą mieszanką brązowego cukru.
Piec w temperaturze 350° przez 45-50 minut lub do momentu, aż ciasto zacznie się pienić.
W razie potrzeby podawaj na ciepło z lodami.