Chrupiący kurczak parmezan z salsą z awokado
Chrupiący kurczak parmezan z awokado Salsa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Ten przepis służy 25. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka majonezu z majonezem, parmezanem, oliwą z oliwek i garścią innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Chrupiąca wieprzowina z salsą z awokado i salsą pomidorową, Biała ryba i chrupiące Tacos z awokado z salsą ananasową Mango, oraz Chrupiące salsy z łososiem i awokado z sosem kolendrowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć bułkę tartą i 1/4 szklanki sera w płytkim naczyniu; odstawić.
Wymieszać majonez i chili w proszku; rozprowadzić po obu stronach piersi kurczaka. Równomiernie posmarować mieszanką okruchów chleba.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować od 4 do 5 min. z każdej strony lub do momentu zakończenia (165F). Tymczasem mash awokado z salsą.
Umieścić kurczaka na talerzu; top z mieszaniny awokado, pomidory i pozostały ser.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto