Chrupiący kurczak parmezan z salsą z awokado

Chrupiący kurczak parmezan z salsą z awokado
Chrupiący kurczak parmezan z awokado Salsa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Ten przepis służy 25. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka majonezu z majonezem, parmezanem, oliwą z oliwek i garścią innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Chrupiąca wieprzowina z salsą z awokado i salsą pomidorową, Biała ryba i chrupiące Tacos z awokado z salsą ananasową Mango, oraz Chrupiące salsy z łososiem i awokado z sosem kolendrowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć bułkę tartą i 1/4 szklanki sera w płytkim naczyniu; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
SerSer
2
Wymieszać majonez i chili w proszku; rozprowadzić po obu stronach piersi kurczaka. Równomiernie posmarować mieszanką okruchów chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
Chili W ProszkuChili W Proszku
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
MajonezMajonez
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać kurczaka; gotować od 4 do 5 min. z każdej strony lub do momentu zakończenia (165F). Tymczasem mash awokado z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
AwokadoAwokado
Cały KurczakCały Kurczak
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
5
Umieścić kurczaka na talerzu; top z mieszaniny awokado, pomidory i pozostały ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
AwokadoAwokado
Cały KurczakCały Kurczak
SerSer

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn