Chrupiące Wontony Sezamowe
Chrupiące wontony sezamowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 60 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Mieszanka owijek wonton, SOS ponzu, ocet ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Chrupiące Wontony Z Makreli, Chrupiący Kurczak Wontons, oraz Chrupiące Wontony Wieprzowe.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki. Ułóż owijki wonton na dużej blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Pędzel wontons równomiernie mieszaniną oleju; posypać sezamem.
Piec w 400 przez 5 do 7 minut lub do lekko rumiane i chrupiące.