Chrupiące tofu z makaronem
Chrupiące tofu z makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 579 kalorii, 16G białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, olej canolan, makaron udon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest dobre. Spróbuj Makaron singapurski z chrupiącym Tofu, Crispy Tofu & Rice Noodles In Red Curry Coconut Sauce, oraz Makaron z tofu i brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić rondel z wodą do wrzenia.
Dodaj udon i gotować do miękkości, 5 protokół; odcedzić. Wymieszać z 1 łyżeczką oleju rzepakowego.
W międzyczasie włóż panko do dużej, zamykanej plastikowej torby i zmiażdż na drobne okruchy. W płytkiej misce, delikatnie wrzucić tofu z żółtkiem.
Przenieść tofu do torby i płaszcz z panko.
Podgrzać pozostałą 1/2 szklanki oleju w woku, aż tylko palenia.
Dodaj tofu i stir-smażyć na dużym ogniu, aż ostry, 2 do 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś na papierowy talerz wyłożony ręcznikiem.
Wylać wszystko oprócz 1/4 szklanki oleju i przywrócić wok do wysokiej temperatury.
Dodać grzyby i smażyć, aż lekko rumiane, o 3 protokół.
Dodać imbir, czosnek i bok choy i smażyć przez 5 protokół.
Dodaj sosy udon i ostrygi i hoisin i smażyć przez 2 protokół.
Przełożyć do miski i podawać.