Chrupiące Nadziewane Muszle
Chrupiące nadziewane muszle Topped może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 40. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pomidorów, przyprawy, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Muszelki z chrupiącym Pancettanem i szpinakiem, Chrupiące ciasto Cumberland, oraz Miękka jajecznica i Chorizo w chrupiących, serowych skorupkach Taco.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Wlać połowę sosu do naczynia do pieczenia 13x9 cali.
Wymieszać wymieszać, rozdrobniony ser, parmezan i przyprawy do wymieszania.
Połączyć ricotta, szpinak i 1 szklanka rozdrobnione mieszanki sera; łyżka do muszli.
Umieścić na sosie w naczyniu; top z pomidorami i pozostałym sosem. Kryć się.
Piec 10 min. Wierzch z pozostałą rozdrobnioną mieszaniną sera; piec, odsłonięty, 15 min. lub aż do przegrzania.