Tajskie Curry Warzyw I Zupa Tofu Przepis

Tajskie Curry Warzyw I Zupa Tofu Przepis
Need a bezglutenowe i wegańskie danie główne? Tajskie Curry warzyw i zupa Tofu przepis może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 12g białka, oraz 27 g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 480 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz bulion warzywny, bardzo mocne tofu, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni azjatyckiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Tajska Zupa Warzywna Curry, Tajska Zupa Warzywna Curry, oraz Thai Vegetable Tofu Stir Fry / Thai Veg s.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn