Chrupiące Migdałowe Biszkopty

Chrupiące Migdałowe Biszkopty
Chrupiące migdałowe biszkopty to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 28 porcjami. Ten deser ma 88 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 145 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, ekstrakt z wanilii, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Spróbuj Migdałowe Biscotti, Migdałowe Biscotti, oraz Migdałowe Biscotti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż migdały na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Migdały tost w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane i pachnące, 8 do 10 protokół. Pozostawić migdały do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Zmniejsz ciepło piekarnika do 300 stopni F (150 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Lekko ubić jajka, ekstrakt z wanilii i ekstrakt z migdałów w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól połączyć w innej misce. Stopniowo ubijaj mieszankę jajeczną na mieszankę mąki za pomocą elektrycznego miksera, aż ciasto się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodać prażone migdały i wymieszać do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
8
Obróć ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni i uformuj ciasto w 3x14-calową kłodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
9
Przenieść dziennik do przygotowanej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Piec w nagrzanym piekarniku, aż będzie jędrny w dotyku, 30 do 40 minut. Pozostaw dziennik do ostygnięcia na stojaku z drutu przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
11
Przenieść dziennik do deski do krojenia i pokroić w plastry o grubości 1/2 cala, za pomocą ząbkowanego noża. Powrót plastry biszkoptów do blachy do pieczenia, wyciąć bok do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
12
Powrót biscotti do piekarnika i piec, aż biscotti są twarde w dotyku, o 20 minut. Flip każde ciastko i kontynuować pieczenie aż do tosty, o 20 protokół więcej. Całkowicie schłodzić biszkopty przed przechowywaniem w hermetycznym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia1
Magazyn