Chrupiące migdałowe biszkopty to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 28 porcjami. Ten deser ma 88 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 145 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, ekstrakt z wanilii, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Spróbuj Migdałowe Biscotti, Migdałowe Biscotti, oraz Migdałowe Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozłóż migdały na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
3
Migdały tost w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane i pachnące, 8 do 10 protokół. Pozostawić migdały do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Zmniejsz ciepło piekarnika do 300 stopni F (150 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
5
Lekko ubić jajka, ekstrakt z wanilii i ekstrakt z migdałów w misce.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól połączyć w innej misce. Stopniowo ubijaj mieszankę jajeczną na mieszankę mąki za pomocą elektrycznego miksera, aż ciasto się połączy.
Dodać prażone migdały i wymieszać do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
8
Obróć ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni i uformuj ciasto w 3x14-calową kłodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
9
Przenieść dziennik do przygotowanej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
10
Piec w nagrzanym piekarniku, aż będzie jędrny w dotyku, 30 do 40 minut. Pozostaw dziennik do ostygnięcia na stojaku z drutu przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
11
Przenieść dziennik do deski do krojenia i pokroić w plastry o grubości 1/2 cala, za pomocą ząbkowanego noża. Powrót plastry biszkoptów do blachy do pieczenia, wyciąć bok do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Ząbkowany
Deska Do Krojenia
Blacha Do Pieczenia
12
Powrót biscotti do piekarnika i piec, aż biscotti są twarde w dotyku, o 20 minut. Flip każde ciastko i kontynuować pieczenie aż do tosty, o 20 protokół więcej. Całkowicie schłodzić biszkopty przed przechowywaniem w hermetycznym pojemniku.