Chrupiące kanapki z pancettą, Burratą i pomidorami

Chrupiące Pancetta, Burrata i kanapki z pomidorami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis służy 6 i kosztuje 7,33 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 66g białka, 91 g tłuszczu, oraz w sumie 1083 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory costoluto genovese, grubo rozdarte liście bazylii, pancettę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis od Epicurious ma 44 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Burratan i marynowane kanapki z pomidorkami Cherry, Czosnek i zioła pieczone pomidory Cherry Carbonara w / Crispy Prosciutto + Burrata, oraz Pieczona Zupa Pomidorowa Z Chrupiącą Pancettą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Praca w partiach, gotować pancetta w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu, aż brązowy i ostry, o 6 protokół na partię.
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia. Czy z wyprzedzeniem można wykonać 2 godziny do przodu.
Odstawić w temperaturze pokojowej.
Umieść plastry pomidorów w płytkim naczyniu do pieczenia.
Dodaj bazylii, oliwy z oliwek, oregano i fleur de sel.
Posypać mielonym czarnym pieprzem i obrócić do płaszcza.
Odstawić na co najmniej 30 minut i do 1 godziny.
Umieść 6 kromek chleba tostowego na powierzchni roboczej. Burrata podzielić między kromki chleba i rozprowadzić na brzegach. Na wierzchu 1 plasterek pomidora, następnie plasterki pancetty, dzieląc je równo. Wierzch z rukolą. Przykryć pozostałymi 6 kromkami chleba tostowego i lekko docisnąć każdy, aby się przylgnął.
Każdą kanapkę przeciąć na pół i podawać.