Pomarańczowa Szkliwiona Kura Korniszonowa

Pomarańczowa Szkliwiona Kura Korniszonowa
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Pomarańczowa Glazurowana Kura Kornwalijska może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 87g białka, 79 g tłuszczu, oraz w sumie 1478 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 6,37 zł / porcja, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kury Korniszonowe Szkliwione Pomarańczowo, Kury Korniszonowe Szkliwione Pomarańczowo, oraz Kury Korniszonowe Szkliwione Pomarańczowo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj oliwę z oliwek, 1 łyżkę musztardy Dijon, skórkę z cytryny i sok, skórkę z pomarańczy i sok, czosnek, sól i czarny pieprz razem w dużej zamykanej torebce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
SokSok
SólSól
2
Dodać kury, worek fok i kury płaszcz z marynatą. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę, odwracając worek 1 lub 2 razy do redystrybucji marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
3
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wymieszać sok pomarańczowy, sos sojowy, miód, 1/4 szklanki musztardy Dijon, cebula, imbir, i czarny pieprz razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sos SojowySos Sojowy
ImbirImbir
MiódMiód
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wyjąć kury z marynaty i przenieść na patelnię, odrzucając resztki marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Kury pieczone w rozgrzanym piekarniku przez 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Kury szczotkuj z pomarańczową glazurą i piecz przez 5 minut. Kury Flip, pędzel z większą glazury, i pieczeń, aż mięso nie jest już różowy w środku, o 5 Więcej minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony w pobliżu kości powinien odczytać 165 stopni F (74 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
KościKości
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia40
Magazyn