Karmelizowana Zupa Cebulowa
Need a zupa wegetariańska? Karmelizowana zupa cebulowa może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 561 kalorii, 8G białka, oraz 51 g tłuszczu. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i zbierz sól, żółtka, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 30%. Podobne przepisy to Kremowa Zupa Karmelizowana-Cebulowa, Karmelizowana Francuska Zupa Cebulowa, oraz Zupa Z Czerwonej Soczewicy I Karmelizowanej Cebuli.
Instrukcje
Roztopić masło w 8-litrowym garnku na średnim ogniu.
Dodać cebulę i cukier, i gotować, stale mieszając, 20 do 25 minut lub aż rumiane.
Wymieszać z czosnkiem i gotować 1 minutę. Wymieszać z mąką i gotować, ciągle mieszając, 1 minutę. Stopniowo dodawać mleko i śmietanę do ubijania i gotować, stale mieszając, aż mieszanina zostanie lekko zagęszczona. Wymieszać z solą i pieprzem.
Żółtka ubić w małej miseczce do wymieszania. Stopniowo dodawać 3 łyżki gorącej mieszanki, stale ubijając. Wymieszać mieszaninę żółtka do pozostałej gorącej mieszaniny. Wymieszać posiekaną świeżą natkę pietruszki.