Chrupiąca wieprzowina z salsą z awokado i salsą pomidorową

Chrupiąca wieprzowina z salsą z awokado i salsą pomidorową
Chrupiąca wieprzowina z Salsanem z awokado i salsą pomidorową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 46g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 536 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.89 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz brandy, ciepłe tortille kukurydziane, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać brandy można śledzić to danie główne z Budyń Z Koniaku jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Spróbuj Chrupiąca wieprzowina z salsą z awokado i salsą pomidorową, Chrupiący kurczak parmezan z salsą z awokado, oraz Biała ryba i chrupiące Tacos z awokado z salsą ananasową Mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kawałki wieprzowiny pokroić w poprzek na trzecie części.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
2
Odciąć duże kawałki tłuszczu z wieprzowiny i rezerwy; pozostawić małe kawałki tłuszczu przymocowane do wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
3
Połącz wieprzowinę, zarezerwowany tłuszcz, 2 szklanki wody, a następnie 4 składniki w głębokiej patelni 12-calowej. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż wieprzowina będzie miękka, mieszając od czasu do czasu, około 1 godziny 45 minut, dodając więcej wody przez 1/4 garści, jeśli to konieczne, aby utrzymać wieprzowinę częściowo zanurzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Odkryć; gotować mieszankę wieprzową, aż ciecz zostanie zmniejszona o połowę, o 10 minut. Wymieszać z brandy; gotować, aż płyn odparuje i mięso Brązy i zaczyna się chrupiące, często mieszając, o 15 minut. Lekko schłodzić mięso. Wszelkie luźne kawałki tłuszczu należy wyrzucić. Mięso rozerwać na paski; powrót do patelni. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj 2 łyżki wody do patelni. Przykryć i podgrzać wieprzowinę na średnim ogniu, mieszając, około 5 minut. W razie potrzeby doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przenieś do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Podawać z ciepłymi tortillami, salsą z awokado i salsą pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
AwokadoAwokado
PomidorPomidor
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn