Chrupiąca Tilapia Smażona W Piekarniku

Chrupiąca Tilapia Smażona W Piekarniku
Potrzebujesz danie główne bez nabiału i pescatarian? Chrupiąca Tilapia smażona w piekarniku może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 28g białka, 3G tłuszczu i w sumie 239 kalorii. Za $2.2 za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka bułki tartej, białek jaj, filetów z tilapii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia wybitny wynik spoonacular 84%. Podobne przepisy obejmują Chrupiąca Tilapia Smażona W Piekarniku, Chrupiąca Tilapia Pieczona W Piekarniku, oraz Tilapia smażona w piekarniku z serową polentą.

Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Tilapia działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, winem musującym i Pinot Grigio. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować, jest Winnica Le Cadeau Rocheux Pinot Noir. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 49 dolarów.
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn