Chrupiąca Tarta Z Owocami Morelowymi

Chrupiąca Tarta Z Owocami Morelowymi
Chrupiąca tarta z owocami morelowymi to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz migdały, częściowo odtłuszczony ser ricotta, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Chrupiąca Tarta Z Owocami Morelowymi, Apricot Crisp, oraz Apricot Crisp.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 ze stojakiem na środku. Linia duża blacha do pieczenia z pergaminem. W średniej misce połącz ricottę, 1/2 szklanki cukru, sól, jajko i zmielone migdały. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miękkie Masło Do Wysmarowania ForemekMiękkie Masło Do Wysmarowania Foremek
Przez CiastoPrzez Ciasto
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połączyć cynamon i pozostałe 2 łyżki cukru. Rozwiń filo; przenieś 1 arkusz do przygotowanej blachy do pieczenia. Pędzelkiem do ciast bardzo lekko posmarować roztopionym masłem; posypać odrobiną cynamonu-cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
3
Warstwa, pędzel i posypać pozostałe 6 arkuszy phyllo na wierzchu (nie martw się, jeśli phyllo łzy).
4
Obrzeża posmarować pozostałym masłem. Zaciskaj krawędzie, aby utworzyć obramowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
5
Nadzienie z ricottą rozprowadzić w przygotowanej tarcie. Rozsypać morele, jagody i pokrojone migdały na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Przez CiastoPrzez Ciasto
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Piec, aż skorupa będzie złoty kolor (35-45 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn