Chrupiąca Sałatka Jabłkowa

Chrupiąca Sałatka Jabłkowa
Chrupiąca Sałatka jabłkowa to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Za 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 2G białka, oraz 10g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Jeśli masz pod ręką orzechy włoskie, rodzynki, majonez i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Chrupiąca Sałatka Jabłkowa, Chrupiąca Sałatka Jabłkowa, oraz Chrupiąca Sałatka Jabłkowa dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz jabłka, seler, rodzynki i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj majonez; wrzuć do płaszcza. Przykryj i wstaw do lodówki do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn