Chrupiąca Sałatka Jabłkowa
Chrupiąca Sałatka jabłkowa to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Za 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 2G białka, oraz 10g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Jeśli masz pod ręką orzechy włoskie, rodzynki, majonez i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Chrupiąca Sałatka Jabłkowa, Chrupiąca Sałatka Jabłkowa, oraz Chrupiąca Sałatka Jabłkowa dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce połącz jabłka, seler, rodzynki i orzechy włoskie.
Dodaj majonez; wrzuć do płaszcza. Przykryj i wstaw do lodówki do podania.