Chrupiąca i pyszna Granola
Chrupiące i pyszne Granola może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko na przepis na poranny posiłek. Ten przepis służy 20. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 101 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz płatki owsiane, kiełki pszenicy, nasiona lnu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Crunchy Power Granola ... the BEST Granolan EVER, Chrupiąca Granola, oraz Chrupiąca Granola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem.
Połącz płatki owsiane, nasiona słonecznika, nasiona dyni, nasiona sezamu, nasiona lnu, kiełki pszenicy, posiekane suszone wiśnie, sól i cynamon w dużej misce.
W osobnej misce wymieszać sos jabłkowy, syrop klonowy i wanilię.
Wlać mieszaninę musu jabłkowego na mieszaninę płatków owsianych; mieszać aż do równomiernego pokrycia.
Rozprowadzić mieszaninę na przygotowanych blachach do pieczenia; wygładzić w jedną cienką warstwę.
Piec w nagrzanym piekarniku 20 protokół, delikatnie wymieszać, aby włączyć, i kontynuować gotowanie, aż chrupiące i złocisty, inny 15 do 20 protokół.