Chrupiąca Biała Pizza
Need a danie główne bezglutenowe? Chrupiąca Biała Pizza może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 22g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.38 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz niskotłuszczowe, liście bazylii, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Crispy Bar-Style Pizza, Chrupiąca Prosciutto Biała Lazania, oraz Indywidualna Chrupiąca" Załadowana " Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Umieść tortillę na blasze do pieczenia spryskanej nieprzywierającym sprayem.
Piec w piekarniku, aż lekko chrupiące, 3 do 5 minut na stronie. Pozostaw piekarnik włączony.
W małej misce wymieszaj ser ricotta z serem mozzarella. Odstawić.
Przynieś patelnię pokrytą nieprzywierającym sprayem na średnie ciepło na piecu.
Dodać cebulę i, mieszając od czasu do czasu, gotować, aż zmięknie i lekko rumiane, o 5 lub 6 protokół.
Natychmiast wymieszać cebulę z serem.
Dodaj czosnek w proszku, 1/8 łyżeczki soli i czarnego pieprzu i dobrze wymieszaj.
Na tortilli równomiernie rozprowadzić mieszankę serowo-cebulową. Top z plasterkami pomidora i liśćmi bazylii, a następnie posypać odrobiną soli, w razie potrzeby.
Powrót pizzę do piekarnika i piec do gorąca, o 5 protokół. Użyj noża do pizzy lub ostrego noża, aby pokroić w plasterki.
Dekoruj parmezanem, jeśli używasz. Pizza dla jednego!