Chopped Chicken Liver a la Jennie Grossinger
Posiekana wątróbka z kurczaka a la Jennie Grossinger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz tłuszcz z kurczaka, cebulę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest dobre. Spróbuj Posiekana Wątróbka Drobiowa, Posiekana Wątróbka Drobiowa, oraz Pasztet Z Wątróbki Kurczaka Po Francusku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 2 łyżki tłuszczu z kurczaka na dużej patelni na średnim ogniu i gotować cebulę, często mieszając, aż rumiane, o 20 protokół.
Przenieść cebulę do robota kuchennego, pozostawiając tłuszcz na patelni. Gotować wątróbki z kurczaka w gorącej patelni, aż firma, jaśniejszy kolor, a nie Czerwony w centrach, o 10 protokół.
Włożyć wątróbki do robota kuchennego z cebulą i dodać jeszcze 2 łyżki tłuszczu z kurczaka, żółtka, sól i czarny pieprz. Proces do gładkiej, 1 do 2 minut.