Chocolate Malt Chrupiące Batony
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj Chocolate Malt Crispy Bats. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 43 centy za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz masło, słodowane mleko w proszku, Pianki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Chocolate Malt Pudding Pops: Frosty, Fudgy Malt Perfection, Czekoladowe babeczki słodowe z czekoladowym lukrem słodowym, oraz Batony Do Ciastek Malt Ball.
Instrukcje
Posiekać 1 szklankę słodowanych kulek mlecznych; odstawić. W holenderskim piekarniku połączyć Pianki i masło. Gotować i mieszać na średnim ogniu do stopienia.
Zdjąć z ognia; wymieszać płatki, 3/4 szklanki proszku słodowego i posiekane cukierki. Naciśnij na nasmarowany 13x9-in. pan.
W kuchence mikrofalowej-bezpieczne miski, stopić chipsy czekolady; mieszać, aż gładkie. Wymieszać z pozostałym proszkiem słodowym.
Rozłożone na płatki zbożowe.
Posypać pozostałymi słodowanymi kulkami mlecznymi; wcisnąć w czekoladę.
Odstawić do Ustawienia. Za pomocą ząbkowanego noża pokroić w kwadraty.