Inside-Out Indycze Cheeseburgery
Inside-Out cheeseburgery z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, cheddar, liście sałaty rzymskiej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cheeseburgery Inside-Out, Cheeseburgery Inside-Out, oraz Inside-Out Cheeseburgery Bekonowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill gazowy do medium.
Zmielonego indyka, sól i musztardę połączyć w dużej misce i wymieszać z rąk do wymieszania. Podzielić na 4 porcje i uformować paszteciki. Zrobić dobrze w każdym patty i wypełnić każdy z około 2 łyżki. ser. Uformuj hamburgery wokół sera, zamykając go całkowicie. Lekko spłaszczyć każdy burger.
Ruszty do grilla olejowego.
Umieścić hamburgery na grillu, przykryć i gotować, aż dobrze oznaczone i wnętrza zarejestrować 71° na termometr natychmiastowego odczytu, 7 do 8 minut na stronie.
Przełożyć na bułki i na wierzch z pomidorem, awokado i sałatą.