Chocolate Covered Cherry Pops

Chocolate Covered Cherry Pops
Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 28 porcji z 262 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Mieszanka papierowych lizaków, plastikowej pianki block, betty rich & kremowy lukier waniliowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Maraschino Cherry Chocolate Covered Pops, Chocolate Covered Cherry Pops and a Zoku Quick Pop Maker Giveaway, oraz Chocolate Covered S ' mores Pops.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Make i piec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni, przy użyciu wody, oleju i jaj. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. Ciasto pokruszyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać lukier; dobrze wymieszać. Uformuj 28 (1 1/2 cala) kulek, umieszczając wiśnię w środku każdej z nich i całkowicie pokrywając wiśnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
4
Miejsce na blasze. Zamrozić do twardości. Gdy kulki ciasta są twarde, przenieść do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
W średniej misce do mikrofali, mikrofalówka cukierki powłoki na średnim (50%) 1 minutę, następnie w 15-sekundowych krokach, aż stopi; mieszać aż gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Wyjąć kilka kulek ciasta z lodówki na raz. Zanurz końcówkę 1 patyczka lizaka około 1/2 cala w roztopionym cukierku i włóż kij do 1 kulki ciasta nie więcej niż w połowie. Dip każda kulka ciasto do stopionego cukierków na pokrycie; dotknij nadmiar. Poke przeciwległy koniec kija w bloku pianki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
7
Posypać kulkę tortową kryształkami cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
8
Odstawić do Ustawienia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia1
Magazyn