Chocolate Chip Shortbread
Rozmarynowa czekolada Chip shortbread wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. 407 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz chipsy czekoladowe, sól, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 10%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Chocolate Chip Shortbread, Chocolate Orange Rosemary Shortbread, oraz Chocolate Chip Shortbread podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. masło śmietanę z cukrem za pomocą ręcznego miksera.
Wymieszać z rozmarynem, solą i mąką, 1/4 szklanki na raz.
Posypać czekoladowe chipsy i mieszać ręcznie, aż będzie dobrze rozprowadzone. Zbierz ciasto w piłkę. (Jeśli ciasto zaczyna mięknąć lub czuć się tłuste, schłodzić ciasto przez 15 minut.)
Rozwałkować ciasto na prostokąt o grubości 1/2 cala i pokroić w prostokąty około 1/2 cala na 2 cale.
Kawałki ciasta ułożyć na zimnej, nieosmarowanej blasze do pieczenia. Nakłuj szczyty widelcem.
Piecz kruche ciasto, aż ciasto zacznie przybierać złoty kolor, około 25 minut.
Wyjmij kruche ciasto z blachy do pieczenia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku.