Chleb Z Łyżką Dyni
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur chleba, więc dać Butternut Squash łyżka chleb spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, parmezan, mleko, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 46 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chleb Z Łyżką Dyni, Chleb Z Dyni Butternut, oraz Chleb Z Dyni Butternut dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. Spray 15x10x1-cala patelnia z natryskiem do gotowania.
Umieść squash w pojedynczej warstwie na patelni.
Piec 40 minut, mieszając po 20 minut, lub do miękkości. Fajne 5 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.
Spray 8 (4-oz) budyń kubki lub ramekins z gotowania sprayu.
Umieścić kubki na arkuszu cookie. W robocie kuchennym umieść squasha, ser, mąkę, masło, mleko, szałwię, sól i żółtka jaj. Okładka; proces, za pomocą szybkich ruchów włączania i wyłączania, aż do dobrego wymieszania. Łyżka mieszanki squash do dużej miski.
W średniej misce ubij białka mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć do mieszanki squasha. Podzielić równomiernie między kubki kremu.
Piec 35 do 40 minut lub do lekko dmuchane i złoty kolor.
Posypać orzechami włoskimi.