Chleb Z Rodzynkami
Chleb z rodzynkami to Wegetariańskie chleb. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 560 kalorii, 10g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką cukier, proszek do pieczenia, orzechy włoskie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 53%. Spróbuj Chleb z rodzynkami dla miłośników rodzynek, Złoty rodzynek i porzeczka Irlandzki brązowy chleb {chleb pszenny}, oraz Bezglutenowy cynamon rodzynki chleb do Maszyny do chleba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj patelnię bochenkową 9x5 cali.
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i cynamon. W osobnej misce ubić razem jajko, mus jabłkowy i masło. Mieszaj mieszaninę musu jabłkowego do mieszaniny mąki tylko do połączenia. Złożyć orzechy włoskie i rodzynki; wlać ciasto do przygotowanego bochenka patelni.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut, aż wykałaczka włożona do środka bochenka wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia przed krojeniem.