Chleb z orzechami mokki
Chleb z orzechami mokki wymaga około 1 godziny i 5 minut od początku do końca. Porcja tego napoju zawiera 315 kalorii , 5 g białka i 18 g tłuszczu . Za 50 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16 osobom. Ten przepis podoba się 1 smakoszom i kucharzom. Udaj się do sklepu i kup śmietanę, jajka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 22% wyniku , co jest raczej złym wynikiem. Krówka z orzechami mokki , tort z orzechami mokki i kulki z orzechami mokki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, kakao, granulki kawy, sodę oczyszczoną i sól. W drugiej misce ubij jajka, śmietanę i masło na gładką masę. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Dodać kawałki czekolady i orzechy pekan.
Wlać do natłuszczonej formy 9-calowej. x 5 cali patelnia do chleba.
Piec w temperaturze 350° przez 55-60 minut lub do momentu, aż wykałaczka będzie sucha. Studzimy przez 10 minut przed wyjęciem z formy na kratkę.