Bagna Cauda Dip z różnymi warzywami

Bagna Cauda Dip z różnymi warzywami
Bagna Cauda Dip z różnymi warzywami jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.77 za porcję. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 9g białka, oraz 26g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odebrać masło, warzywa, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bagna Cauda Dip Z Różnymi Warzywami, Bagna Cauda, oraz Bagna Cauda dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia. Blanszować groszek cukrowy i fasolki verts 1 minuta. Za pomocą Sitka przełożyć warzywa na ręczniki papierowe, aby osuszyć. Blanszować różyczki kalafiora 2 minuty; blanszować cukinię, squash pattypan i szparagi 3 minuty. Buraki dla niemowląt gotować w tym samym garnku z wodą do miękkości, około 15 minut; ostudzić, obrać i pokroić buraki na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różyczki KalafioroweRóżyczki Kalafiorowe
SzparagiSzparagi
Pattypan SquashPattypan Squash
Groszek CukrowyGroszek Cukrowy
Haricots VertsHaricots Verts
Buraki DziecięceBuraki Dziecięce
WarzywaWarzywa
CukiniaCukinia
BurakBurak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
SitoSito
GarnekGarnek
2
Ząbki czosnku dusić w średnim rondlu osolonej wody do miękkości, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Odcedzić, ostudzić i obrać.
4
Umieścić czosnek w płytkiej misce; zacieru z tyłu widelca, aż będzie gładka. Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj anchois i wymieszaj 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
6
Dodać czosnek, następnie ubić oliwę z oliwek. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Dusić 5 minut, ubijając od czasu do czasu (sos może się oddzielić). Doprawić solą i pieprzem; dip podawać z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
W porcji: 279 kalorii, 26 g tłuszczu, 3 g błonnika
8
Bon Appétit
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn