Bagna Cauda Dip z różnymi warzywami
Bagna Cauda Dip z różnymi warzywami jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.77 za porcję. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 9g białka, oraz 26g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odebrać masło, warzywa, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bagna Cauda Dip Z Różnymi Warzywami, Bagna Cauda, oraz Bagna Cauda dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia. Blanszować groszek cukrowy i fasolki verts 1 minuta. Za pomocą Sitka przełożyć warzywa na ręczniki papierowe, aby osuszyć. Blanszować różyczki kalafiora 2 minuty; blanszować cukinię, squash pattypan i szparagi 3 minuty. Buraki dla niemowląt gotować w tym samym garnku z wodą do miękkości, około 15 minut; ostudzić, obrać i pokroić buraki na pół.
Ząbki czosnku dusić w średnim rondlu osolonej wody do miękkości, 20 do 25 minut.
Odcedzić, ostudzić i obrać.
Umieścić czosnek w płytkiej misce; zacieru z tyłu widelca, aż będzie gładka. Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodaj anchois i wymieszaj 1 minutę.
Dodać czosnek, następnie ubić oliwę z oliwek. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Dusić 5 minut, ubijając od czasu do czasu (sos może się oddzielić). Doprawić solą i pieprzem; dip podawać z warzywami.
W porcji: 279 kalorii, 26 g tłuszczu, 3 g błonnika