Chleb truskawkowy II
Chleb truskawkowy II może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na chleb. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 340 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, mąkę, sodę oczyszczoną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Eggless Strawberry Bread-wegański chleb truskawkowy, Chleb Truskawkowy, oraz Chleb Truskawkowy.
Instrukcje
Lekko nasmaruj szklaną patelnię o wymiarach 9 x 5 cali i wyłóż papier woskowany. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce, śmietana razem masło lub margaryna, cukier, i ekstrakt migdałowy. Oddzielić jajka i ubić w żółtkach pojedynczo, aż będą lekkie i puszyste. Mąkę, proszek do pieczenia i sodę przesiać do śmietany i dokładnie wymieszać. Wymieszać w 1/4 szklanki soku truskawkowego. Złożyć truskawki.
W innej misce ubij białka na sztywno. Wchodzisz na ciasto truskawkowe. Włączyć ciasto do przygotowanej patelni. Lekko upuść patelnię, aby pop pęcherzyki powietrza.
Piec przez 50 do 60 minut, lub aż tester włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić przez 15 minut na patelni, a następnie całkowicie schłodzić na stojaku z drutu przed krojeniem.