Chleb Spudini
Chleb Spudini jest Wegetariańskie przepis z 7 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 496 kalorii. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz chrupiący chleb, masło, kapary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 42 minuty. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Chleb Owsiany (Maszyna Do Chleba/Wypiekacz Do Chleba), Skinny Minny Lemon Poppy Bread (fruit Loop Bread), oraz Mały Ultra-Lekki Zdrowy Francuski Chleb Bochenek (Abm) Chleb Maszyna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Czosnek posiekać w robocie kuchennym.
Dodać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem chleba i sera. Pokroić chleb w 3/4-calowe kromki, nie do końca, pozostawić dolną skórkę połączoną.
Rozprowadzić z każdej strony masłem.
Umieść kawałek mozzarelli między każdym plasterkiem.
Wierzch i bok chleba posmarować masłem. Owiń w folię.
Piec przez 25 do 30 minut, lub aż ser topi się w całości. Folia otwarta i brązowa pod brojlerem