Chleb Pszenny Z Miodem Maślanym

Chleb Pszenny Z Miodem Maślanym
Chleb pszenny z miodem maślanym może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji chleba. Ten przepis daje 8 porcji z 251 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Za 41 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. 77 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś aktywne drożdże, sodę oczyszczoną, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Chleb pełnoziarnisty z maślanką i miodem, Chleb Pszenny Z Maślanką, oraz Chleb Pszenny Z Maślanki dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Połącz drożdże, mąkę pełnoziarnistą, mąkę uniwersalną, sodę oczyszczoną, sól, miód, olej i maślankę na patelnię Maszyny do chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka PszennaMąka Pszenna
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
ChlebChleb
MiódMiód
DrożdżeDrożdże
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
PatelniaPatelnia
2
W przypadku pieczenia w maszynie do chleba użyj ustawienia średniej temperatury.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
3
Jeśli pieczesz w piekarniku, użyj ręcznego lub ciasta do wyrabiania ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjmij z wypiekacza do chleba i umieść w wysmarowanej tłuszczem bochenku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
5
Pozwól rosnąć, aż podwoi się.
6
Piecz w piekarniku nagrzanym do 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 minut lub do momentu, gdy spód bochenka zabrzmi pusto po stuknięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn