Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur chleba, więc dać marchew chleb spróbować. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, substytut jajka, soda oczyszczona i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chleb Marchewkowy, Chleb Marchewkowo-Orzechowy, oraz Pikantny Chleb Marchewkowy.
Instrukcje
1
Coat an 8-in. x 4-po. patelnia bochenkowa z natryskiem do gotowania i kurzem z mąką; odstawić. W misce wymieszać cukier, mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i cynamon. W innej misce, połączyć mus jabłkowy, substytut jaj i wanilii; mieszać do suchych składników, aż tylko zwilżone. Wchodzisz w marchew i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut Jaj
Soda Oczyszczona
Spray Do Gotowania
Mus Jabłkowy
Cynamon
Marchew
Wanilia
Orzechy Włoskie
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Piec w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaka z drutu.