Chleb Kukurydziany Madeleines
Przepis Cornbread Madeleines może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 18 i kosztuje 8 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jeśli masz mąkę, sól, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Chleb Kukurydziany Madeleines, Chleb kukurydziany z porami i orzechami pekan, oraz Bezglutenowe wegańskie bułki kukurydziane i babeczki kukurydziane (100% pełnoziarniste) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. natrzyj patelnię obficie masłem lub shortening.In średniej wielkości miska do mieszania, ubić razem mąkę kukurydzianą, mąkę, cukier, sól, proszek do pieczenia i soda oczyszczona. Zrób dziurę w środku suchej mieszanki i dodaj maślankę i jajko.
Ubij te dwie rzeczy razem w małej dziurce, a następnie wlej masło i wymieszaj wszystko razem, aż będziesz miał jednolite ciasto.Łyżka o czubatej łyżce ciasta do każdej formy. Powinny być pełne 2/3.
Piec, aż środek jest jędrny i tester ciasta lub wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty, 10-12 minut.
Niech ostygnie lekko, a następnie pop Madeleines z patelni. Daje 18 lub 19, ale to prawdopodobnie będzie się różnić w zależności od wielkości formy Madeleine i sposobu podziału ciasta.