Chleb Kukurydziany Crostini
Przepis Cornbread Crostini może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 30 minut. Ten przepis sprawia, że 180 porcji z 13 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1 grosz za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mało kto lubi tę przystawkę. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką cukier, jajka, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Herbed Cornbread Crostini, Crostini di fegatini (toskańskie Crostini z wątróbki drobiowej), oraz Crostini di fegatini (Crostini z wątróbki drobiowej) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki tylko do zwilżenia. Łyżka ciasta do natłuszczonych patelni do muffinów (ok. 1 łyżka. na filiżankę).
Piec, partiami, 15 minut lub do złotego koloru.
Uwaga: w razie potrzeby całkowicie schłodzić i zamrozić w plastikowych torebkach z zamkiem błyskawicznym do 1 miesiąca. Aby służyć, ułóż żądaną liczbę rund chleba kukurydzianego na blasze do pieczenia i piecz w 350 przez 5 do 6 minut lub aż do całkowitego ogrzania.