Chleb Bananowy Jagodowy
Chleb bananowy jagodowy to bezmleczne i wegetariańskie chleb. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, olej canolan, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Podobne przepisy to Brązowy cukier jagodowy chleb bananowy z masłem jagodowym brązowy cukier jagodowy chleb bananowy z masłem jagodowym, Chleb Bananowy Jagodowy, oraz Chleb Bananowy Jagodowy.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Połączyć mąki, kasza, cukier, sól, proszek do pieczenia i soda oczyszczona w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Połączyć olej, banan, jagody i jajka; dodać do mieszanki mąki. Mieszać tylko do wilgotności.
Łyżka ciasto do 8 x 4-calowy bochenek patelni pokryte sprayem do gotowania.
Piec w 350 1 godzinę lub do drewnianego pick wstawiony w centrum wychodzi czysty. Schłodzić chleb na patelni 10 minut na stojaku z drutu.
Wyjąć chleb z patelni i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.