Chleb Bananowy

Chleb Bananowy
Chleb bananowy może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 145 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sodę oczyszczoną, brązowy cukier, żółtko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy, chleb bananowy bez jaj , jak zrobić wegański chleb bananowy, oraz Chleb bananowy - możesz zrobić chleb bananowy w domu, jest łatwy do zrobienia i smakuje wspaniale.

Instrukcje

1
Umieść foremkę do ciastek, Pierścień słoika Mason lub pierścień wykonany z folii aluminiowej wewnątrz wolnej kuchenki. Masło a5-calowy mini bochenek patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
WolnowarWolnowar
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Ubić razem mąkę, sodę oczyszczoną i sól w małym oczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Dodaj olej, brązowy cukier, żółtko jaja, banan, mleko, andvanilla, mieszając tylko do mieszania mąki. Foldin nuts.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
żółtko Jajażółtko Jaja
BananBanan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
OrzechyOrzechy
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię bochenkową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
5
Przenieść bochenek patelni tosit na szczycie pierścienia w powolnej kuchence.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
6
Umieść ręczniki papierowe, nadal połączone ze sobą, składane jakniezbędnie, nad górną częścią wolnej kuchenki. Przykryj i zamocuj na wysokości przez 2 godziny. Gdy wykałaczka włożona do bochenka wychodzi czysta, chleb jest gotowany. Jeśli nie pojawią się czyste, kontynuuj gotowanie dodatkowe 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
WolnowarWolnowar
WykałaczkiWykałaczki
7
Ostrożnie wyjmij patelnię z wolnej kuchenki. Rozprowadź aknife po wewnętrznej stronie patelni i obróć bochenek na stojaku, aby ostygł.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
8
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
9
Przedrukowane za zgodą Slow Cooking for Two przez Cynthię Graubart, © 2013 Gibbs Smith
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn