Chleb bananowy może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 145 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sodę oczyszczoną, brązowy cukier, żółtko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy, chleb bananowy bez jaj , jak zrobić wegański chleb bananowy, oraz Chleb bananowy - możesz zrobić chleb bananowy w domu, jest łatwy do zrobienia i smakuje wspaniale.
Instrukcje
1
Umieść foremkę do ciastek, Pierścień słoika Mason lub pierścień wykonany z folii aluminiowej wewnątrz wolnej kuchenki. Masło a5-calowy mini bochenek patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do Ciastek
Wolnowar
Słoik Do Konserw
Patelnia Bochenkowa
Folia Aluminiowa
2
Ubić razem mąkę, sodę oczyszczoną i sól w małym oczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Dodaj olej, brązowy cukier, żółtko jaja, banan, mleko, andvanilla, mieszając tylko do mieszania mąki. Foldin nuts.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
żółtko Jaja
Banan
Mąka Uniwersalna
Mleko
Orzechy
Olej Do Smażenia
4
Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię bochenkową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
5
Przenieść bochenek patelni tosit na szczycie pierścienia w powolnej kuchence.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
Patelnia Bochenkowa
6
Umieść ręczniki papierowe, nadal połączone ze sobą, składane jakniezbędnie, nad górną częścią wolnej kuchenki. Przykryj i zamocuj na wysokości przez 2 godziny. Gdy wykałaczka włożona do bochenka wychodzi czysta, chleb jest gotowany. Jeśli nie pojawią się czyste, kontynuuj gotowanie dodatkowe 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Wolnowar
Wykałaczki
7
Ostrożnie wyjmij patelnię z wolnej kuchenki. Rozprowadź aknife po wewnętrznej stronie patelni i obróć bochenek na stojaku, aby ostygł.