Chińskie Pierogi Z Mniszkiem

Chińskie Pierogi Z Mniszkiem
Chińskie pierogi z mniszkiem to bezmleczne przepis na 100 porcji. Ta przystawka ma 61 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz opakowania wonton, sól koszerną, białka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Chińskie Pierogi, Chińskie Pierogi Z Jajkiem, oraz Chińskie Pierogi I Doniczki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj wieprzowinę, ziele mniszka lekarskiego, kapustę napa, bok choy, 4 mieloną zieloną cebulę, 1 łyżkę imbiru, 3 ząbki czosnku, pędy bambusa, 3 łyżki sosu sojowego, biały pieprz, sól, 1 łyżeczka cukru i 4 łyżeczki oleju sezamowego. Schłodzić w lodówce 6 do 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele Mniszka LekarskiegoZiele Mniszka Lekarskiego
Pędy BambusaPędy Bambusa
Zielona CebulaZielona Cebula
Kapusta NapaKapusta Napa
Biały PieprzBiały Pieprz
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sos SojowySos Sojowy
Bok ChoyBok Choy
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
CukierCukier
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
2
Ubij białko z wodą w małej misce i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieść 1 łyżkę mieszanki wieprzowej w opakowaniu wonton, pracując jedną na raz. Dodatkowe owijki przykryć wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec wysuszeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
4
Posmaruj krawędzie owijki mieszaniną białka jaja. Złóż owijkę i uszczelnij krawędzie zwilżonym widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
5
Spryskaj dużą patelnię sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Podgrzać 2 łyżki oleju roślinnego na średnim ogniu. Praca partiami, umieścić pierogi na patelni, szew bok do góry. Gotować, aż pierogi lekko zbrązowieją, 30 sekund do 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wlać 1/2 szklanki wody na patelnię i przykryć. Delikatnie paruj pierogi, aż olej i woda zaczną skwierczeć, 7 do 8 minut. Po ugotowaniu wody Odwróć pierogi i kontynuuj gotowanie, aż dno zacznie brązowieć, 3 do 5 minut. Powtarzaj partiami z pozostałymi kluskami, olejem i wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Podawać z sosem zanurzeniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
1
Połączyć olej chili, sos hoisin, 1/2 szklanki sosu sojowego, 4 łyżeczki oleju sezamowego, 1 łyżeczka cukru, ocet balsamiczny, 1 łyżeczka imbiru, 2 łyżki zielonej cebuli i 2 ząbki czosnku w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Sos HoisinSos Hoisin
Zielona CebulaZielona Cebula
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Olej ChiliOlej Chili
Sos SojowySos Sojowy
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje100
Ocena Zdrowia3
Magazyn