Chińskie pierogi z mniszkiem to bezmleczne przepis na 100 porcji. Ta przystawka ma 61 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz opakowania wonton, sól koszerną, białka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Chińskie Pierogi, Chińskie Pierogi Z Jajkiem, oraz Chińskie Pierogi I Doniczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszaj wieprzowinę, ziele mniszka lekarskiego, kapustę napa, bok choy, 4 mieloną zieloną cebulę, 1 łyżkę imbiru, 3 ząbki czosnku, pędy bambusa, 3 łyżki sosu sojowego, biały pieprz, sól, 1 łyżeczka cukru i 4 łyżeczki oleju sezamowego. Schłodzić w lodówce 6 do 8 godzin lub przez noc.
Umieść 1 łyżkę mieszanki wieprzowej w opakowaniu wonton, pracując jedną na raz. Dodatkowe owijki przykryć wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec wysuszeniu.
Podgrzać 2 łyżki oleju roślinnego na średnim ogniu. Praca partiami, umieścić pierogi na patelni, szew bok do góry. Gotować, aż pierogi lekko zbrązowieją, 30 sekund do 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Wlać 1/2 szklanki wody na patelnię i przykryć. Delikatnie paruj pierogi, aż olej i woda zaczną skwierczeć, 7 do 8 minut. Po ugotowaniu wody Odwróć pierogi i kontynuuj gotowanie, aż dno zacznie brązowieć, 3 do 5 minut. Powtarzaj partiami z pozostałymi kluskami, olejem i wodą.