Chipsy parmezanowe z pancettą i salsą pomidorową Roma
Parmezan Chipsy z Pancettan i Roma Salsa pomidorowa wymaga z grubsza 12 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz paprykę, oliwę z oliwek, pancetta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Deviled Eggs Carbonara (chrupiąca Pancetta, tłuszcz wieprzowy, chipsy parmezan i czarny pieprz), Zupa Bazyliowa z pieczonych pomidorów z chrupkami parmezanu, oraz Zupa Bazyliowa z pieczonych pomidorów z chrupkami parmezanu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W dużej misce połącz parmezan, paprykę i świeżo zmielony czarny pieprz.
Na pergaminu wyłożonej arkusza cookie, dodać mieszaninę parmezanu w 2 kropki łyżki, 2 cale od siebie.
Wstawić do nagrzanego piekarnika i gotować, aż ser się rozpuści.
Wyjmij z piekarnika, a gdy ser jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, ale nadal można go formować, Usuń i uformuj w małe skorupy typu taco
W małej patelni saute gotować pancetta aż chrupiące, usunąć i ostudzić. Gdy ostygnie, kruszyć rękami.
W małej misce dodaj pomidory, bazylia, sól, świeżo zmielony czarny pieprz, oliwę z oliwek i delikatnie wymieszaj, aby połączyć.
Do chrupek z parmezanem dodajemy mieszankę pomidorową i polewamy pancettą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.