Chipsy Parma
Chipsy Parma wymagają z grubsza 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, oliwę z oliwek, ser parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Prosciutto di Parma (Fagottini di Prosciutto di Parma), Penne Di Parma, oraz Dorsz Z Szynką Parmeńską I Szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub silikonową matą do pieczenia.
Ułóż plastry bagietki w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Lekko posmarować oliwą z oliwek na każdym plasterku.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż chleb zacznie chrupać, około 12 minut.
Połowę startego sera Parmigiano-Reggiano posypać plastrami i wrócić do piekarnika; piec przez 5 minut.
Każdy kawałek obrócić i posypać pozostałym serem Parmigiano-Reggiano. Powrót do piekarnika i piec, aż chrupiące, 5 do 10 protokół.