Cherry Bomb Kotlety

Cherry Bomb Kotlety
Cherry Bomb kotlety jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 585 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $5.85 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz Maderę, liść laurowy, kotlet schabowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej z pestek winogron, można śledzić to danie główne z Placki Śliwkowe Quinoa jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cherry Bomb Chicken, Cayuse Cherry Bomb, oraz Cherry Bomb Hot Sauce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Kotlety wieprzowe zanurzyć w rondlu z solanką na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wyjąć i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Kotlety przyprawiamy z obu stron koszerną solą i świeżo popękanym pieprzem. Ułożyć kotlety na blasze do pieczenia i wstawić do piekarnika. Piecz kotlety, aż termometr natychmiastowy odczyt zarejestruje 90 stopni F, około 20 minut. W międzyczasie, gdy kotlety są w piekarniku, w rondlu średniej wielkości, dodaj konserwowe wiśnie, 3/4 szklanki Madery, skórkę pomarańczową, imbir, agawę i szczyptę soli. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na dużym ogniu, a następnie obniżyć ogień do silnego gotowania na wolnym ogniu i zmniejszyć sos o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany PieprzPopękany Pieprz
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
MaderaMadera
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Gdy kotlety osiągną 90 stopni F, wyjmij je z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu, dodać olej z pestek winogron i ciepła, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodaj kotlety, uważając, aby ich nie tłoczyć i gotuj przez 4 minuty na stronę. Będą złote i mają twardą skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
9
Przenieś je na talerz i namiot z folią aluminiową, aby utrzymać ciepło. W tej samej patelni, że kotlety były gotowane w, dodać pozostałe 1/4 Puchar Madery i deglaze patelni na średnim ogniu. Wymieszać sos balsamiczny i wiśniowy i zmniejszyć o połowę. Wyłączyć ogień, dodać masło i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaderaMadera
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Na kotlety polać sosem wiśniowym i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
W dużym rondlu na dużym ogniu, dodać wodę i pozostałe składniki, z wyjątkiem lodu. Mieszaj, aż sól się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
12
Zdjąć z ognia, dodać lód i wymieszać, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym

Składniki

796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiSyrop z agawySyrop z agawy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Syrop z agawySyrop z agawy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)1Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)850Orzechy dowolne (posiekane)tarta wiśnietarta wiśnie1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)imbir mielonyimbir mielony2(zima)posiekane świeże liście tymianku, pozbawione 3 lub 4 dużych gałązekposiekane świeże liście tymianku, pozbawione 3 lub 4 dużych gałązek2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻelatyna marki Jell-o o smaku truskawkowymŻelatyna marki Jell-o o smaku truskawkowym11 funt cukinii,sól koszerna, plus więcej do przyprawsól koszerna, plus więcej do przypraw2(zima)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiMadera, podzielonaMadera, podzielona1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)starta skórka pomarańczowastarta skórka pomarańczowa11 funt cukinii,świeżo popękany czarny pieprzświeżo popękany czarny pieprz1(może być lub przeglądać)Ziemniaki rdzawe, pokrojone na 1-calowe kawałkiZiemniaki rdzawe, pokrojone na 1-calowe kawałki4kotlety schabowe z kością (grubość ok. 1,5 cala)kotlety schabowe z kością (grubość ok. 1,5 cala)0(może być lub przeglądać)oliwa z oliwek plus 3 do 4 łyżek stołowycholiwa z oliwek plus 3 do 4 łyżek stołowych2(zima)masło niesolone, temperatura pokojowamasło niesolone, temperatura pokojowa7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn