Fasolka szparagowa z masłem czosnkowo-ziołowym

Fasolka szparagowa z masłem czosnkowo-ziołowym
Fasolka szparagowa z masłem czosnkowo-ziołowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 77 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz rozmaryn, seler, pietruszka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czosnek i zioła zielona fasola, Czosnek zioło ziemniaki pieczone marchew i fasolka szparagowa, oraz Fasolka szparagowa z masłem cytrynowo-ziołowym.

Instrukcje

1
Doprowadzić osoloną wodę do wrzenia w dużym rondlu; dodać fasolę, przykryć, i gotować 10 do 15 minut lub aż chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Drenaż. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Roztopić masło w rondlu na średnim ogniu; dodać cebulę i seler, i saute 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodać czosnek, i saute 2 protokół. Wymieszać w fasoli, rozmaryn, sól, i pietruszka; saute 4 minut lub do dokładnie ogrzanego. Przygotowanie: 10 min., Gotowanie: 26 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
(duża Tuba)(duża Tuba)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn