Fasolka szparagowa z masłem czosnkowo-ziołowym
Fasolka szparagowa z masłem czosnkowo-ziołowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 77 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz rozmaryn, seler, pietruszka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czosnek i zioła zielona fasola, Czosnek zioło ziemniaki pieczone marchew i fasolka szparagowa, oraz Fasolka szparagowa z masłem cytrynowo-ziołowym.
Instrukcje
Doprowadzić osoloną wodę do wrzenia w dużym rondlu; dodać fasolę, przykryć, i gotować 10 do 15 minut lub aż chrupiące-miękkie.
Drenaż. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Roztopić masło w rondlu na średnim ogniu; dodać cebulę i seler, i saute 5 minut.
Dodać czosnek, i saute 2 protokół. Wymieszać w fasoli, rozmaryn, sól, i pietruszka; saute 4 minut lub do dokładnie ogrzanego. Przygotowanie: 10 min., Gotowanie: 26 min.