Chipotle Meat Loaf

Chipotle Meat Loaf
Chipotle Meat Loaf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.13 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz pod ręką pieprz, zwykły owies, oregano i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chipotle Meat Loaf, Smoky Chipotle Meat Loaf, oraz Meat Loaf for One.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować Bochenek mięsa, usunąć 1 chipotle chile i 1 łyżeczka sosu adobo z puszki; rezerwy pozostałe chiles i sos do innego użytku. Posiekaj chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
SOS AdoboSOS Adobo
Papryka ChiliPapryka Chili
SOSSOS
MięsoMięso
3
Połącz chile, SOS adobo, cebulę i następne 14 składników (przez zmieloną pierś indyka) w dużej misce, mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
SOS AdoboSOS Adobo
Papryka ChiliPapryka Chili
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Umieścić mieszaninę indyka w patelni bochenkowej o wymiarach 9 x 5 cali pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
5
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Aby przygotować polewę, połączyć 1/4 szklanki sosu pomidorowego, ketchup, i ostry sos w małej misce; mieszanka pędzla równomiernie na bochenek mięsa. Przykryć i piec dodatkowe 30 minut lub aż termometr zarejestruje 16
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Ostry SosOstry Sos
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn