Chipotle-Ketchup Poblano
Chipotle-Ketchup Poblano może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 5 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 64 i kosztuje 4 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz Poblano chile, mielony kminek, ketchup i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Sekretny Składnik (Chipotle): Chipotle Ketchup, Chipotle Ketchup, oraz Chipotle Ketchup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przebij poblano 2 razy czubkiem noża.
Umieść poblano na wyłożonej folią blasze do pieczenia; broil 10 minut lub do poczernienia, okazjonalnie obracając.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 15 minut. Skórki obrać i wyrzucić.
Wytnij wzdłużną szczelinę w poblano; Odrzuć nasiona i łodygę. Drobno posiekać poblano.
Połącz poblano i pozostałe składniki. Przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku przez okres do 2 tygodni.