Chipotle-czosnek Edamame jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 34 kalorie, 0g białka, oraz 4G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, chipotle w adobo, grubą sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Edamame-Przecier Czosnkowy, Pikantny Czosnek Edamame, oraz Prażony Czosnek-Edamame Spread dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać edamame i gotować przez około 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)
3
Odcedzić i osuszyć.
4
Na dużej patelni rozgrzać oliwę z oliwek z mielonym chipotle, mielony czosnek i mielony kminek.
Dodaj strąki edamame i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż czosnek zmięknie, 1 do 2 protokół. Edamame przyprawiamy solą i czarnym pieprzem i przekładamy do miski.
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Marques de Caceres Cava. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.