Chimichangas

Chimichangas
Chimichangas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 668 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz ponownie suszoną fasolę, pomidory z puszki, mielony SOS wołowo-pomidorowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Chimichangas, Chimichangas, oraz Prawie Znane Chimichangi.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki wymieszać w średnim rondlu. Gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Łyżka około 1/3 szklanki mieszanki sosu tuż poniżej środka 1 tortilla. Fold dolnej trzeciej tortilla się i nad mieszaniną, tylko do przykrycia. Złożyć lewą stronę tortilli na mieszaninie; powtórzyć z prawej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Zwiń i zabezpiecz drewnianymi kostkami. Powtórz z pozostałą mieszaniną sosu i tortille; odstawić chimichangas na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Wymieszać razem pokrojone w kostkę pomidory i zielone chiles i sos pomidorowy w rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Wlać olej na głębokość 1 cala do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
6
Smażyć chimichangas, partiami, 2 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
7
Spuścić na stojakach drucianych na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
8
Usuń drewniane kilofy.
9
Ułóż chimichangas na talerzu. Łyżka gorących pomidorów równomiernie na wierzchu i posypać równomiernie rozdrobnionym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
10
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W32 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia13
Magazyn