Chili Jima Kaczmarka
Chili Jima Kaczmarka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 327 kalorii, 28g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka cebuli, soli, duszonych pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Podobne przepisy to 6th Annual Chili Contest: wpis # 3-Titletown Tailgate Chili + cotygodniowe Menu.
Instrukcje
Umieścić mięso w zamrażarce, aż lekko zamarznie.
Pokroić w 1/4 do 1/2 cala kostki.
Na dużej patelni na średnim ogniu, brązowe mięso, aż zmieni kolor na szary. Wymieszać z cebulą i czosnkiem. Gotować, aż cebula będzie miękka, o 5 do 10 protokół.
Pokroić pomidory w puszkach, zastrzegając sok; połączyć w garnku 6 quart gotowania z sosem pomidorowym, piwo, chili w proszku, oregano, papryka, kminek, brązowy cukier, baza wołowa, liście laurowe, sól i pieprz. Doprowadzić do powolnego wrzenia na dużym ogniu.
Dodać mieszaninę mięsa i zmniejszyć ogień do niskiej. Gotować na wolnym ogniu przez 2 do 3 godzin.
Wymieszać w fasoli pinto. Dusić 1/2 godziny dłużej. Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby.