Chicken Tsukune (japońska Kiełbasa z kurczaka)

Chicken Tsukune (japońska Kiełbasa z kurczaka)
Chicken Tsukune (japońska Kiełbasa z kurczaka) jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 669 kalorii, 48g białka, oraz 48 g tłuszczu. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów japońskiej kuchni. Jeśli masz skórę na udach kurczaka, sól morska i kliny limonki, grzyb shiitake i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tsukune (Japońskie Klopsiki Z Kurczaka), Tsukune (Japońskie Klopsiki Z Kurczaka), oraz Japońskie Klopsiki Z Kurczaka (Tsukune).
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia11
Magazyn