Chestnut Cottage Pie

Chestnut Cottage Pie
Jedna porcja zawiera 512 kalorii, 11g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli 2,19 zł za porcję spada w budżecie, Chestnut Cottage Pie może być niesamowite bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jeśli masz sól morską i pieprz, łyżki deserowe sok pomarańczowy, marchew, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wild mushroom & chestnut cottage pie, Placek Maślany, oraz Ciasto Wiśniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu gotujemy kasztany przez 20 min w stock.In duży rondel gotować ziemniaki (w tym słodkie ziemniaki) do miękkości około 25 protokół.W międzyczasie ściągnij dolne liście z gałązek rozmarynu i drobno posiekaj.Rozmaryn i pozostałe warzywa podsmażyć, posiekane daktyle i ekstrakt drożdżowy z oliwą z oliwek i pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt DrożdżowyEkstrakt Drożdżowy
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
DaktyleDaktyle
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj to do kasztanów i ich soku (który powinien być teraz głównie nasiąknięty przez kasztany) i gotuj na wolnym ogniu przez około 15 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
3
Podgrzać mleko sojowe i zmiksować je z olejem blenderem ręcznym (nie trzepaczką). Podczas mieszania dodaj sok z limonki, aby emulgować olej i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1
Podawać w doniczkach z chrupiącą zieloną sałatką.
2
Udekoruj, wbijając gałązkę przyciętego rozmarynu do każdego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)11 funt cukinii,wegański bulion w proszkuwegański bulion w proszku11 funt cukinii,proszek karobowyproszek karobowy1marchewka posiekanamarchewka posiekana113Orzechy dowolne (posiekane)125 g posiekanego kalafiora125 g posiekanego kalafiora198Orzechy dowolne (posiekane)200 g kasztanów konserwowych lub mrożonych200 g kasztanów konserwowych lub mrożonych1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mąka kukurydzianamąka kukurydziana1małecukinia posiekana (cukinia)cukinia posiekana (cukinia)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekane daktyleposiekane daktyle1ząbek czosnku, posiekanyząbek czosnku, posiekany1zielony pieprz, rdzeniowy, deseeded i choppedzielony pieprz, rdzeniowy, deseeded i chopped1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sok z limonki (limonka)sok z limonki (limonka)4fl. oz.s125 ml jabłkowego słodzonego mleka sojowego125 ml jabłkowego słodzonego mleka sojowego11 funt cukinii,czarny pasek melasaczarny pasek melasa1łyżka deserowa musztardyłyżka deserowa musztardy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2cebula posiekanacebula posiekana2łyżki deserowe sok pomarańczowyłyżki deserowe sok pomarańczowy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki113Orzechy dowolne (posiekane)125 g mrożonego groszku125 g mrożonego groszku5ziemniaki ekologiczne (dobre do zacierania), szorowane i posiekaneziemniaki ekologiczne (dobre do zacierania), szorowane i posiekane4fl. oz.sOlej rzepakowy 125 mlOlej rzepakowy 125 ml1papryka czerwona, rdzeniowana, deseeded i posiekanapapryka czerwona, rdzeniowana, deseeded i posiekana6gałązkiszyjki z kurczakaszyjki z kurczaka6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonysól morska i czarny pieprzsól morska i czarny pieprz1słodkie ziemniaki, szorowane i posiekanesłodkie ziemniaki, szorowane i posiekane1łyżka deserowa przecier pomidorowyłyżka deserowa przecier pomidorowy6pomidory, posiekanepomidory, posiekane1Średnia żółta cebula, posiekana(1 kufel) bulion warzywny(1 kufel) bulion warzywny1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ekstrakt drożdżowy (technicznie MSG, może zastąpić trochę soli)ekstrakt drożdżowy (technicznie MSG, może zastąpić trochę soli)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia57
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn