Cherry Enchiladas

Cherry Enchiladas
Cherry Enchiladas to meksykański przepis, który serwuje 2. Jedna porcja zawiera 402 kalorii, 3G białka, oraz 20g tłuszczu. Za 73 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 6 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i weź wodę, cukier, tortille z mąki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa najlepiej jako hor d ' oeuvre, i odbywa się w przybliżeniu 35 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 13%. Spróbuj Saucy Cherry Enchiladas, Bezmięsny poniedziałek: zielone Chile Enchiladas z letnią dynią, pomidorkami koktajlowymi i szpinakiem, oraz Enchiladas Verdes con Pavo (zielone Chile turcja Enchiladas) dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Łyżka Pie wypełnienie centrum na każdej tortilli; zwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Mięta OpcjonalnieBita Polewa I Mięta Opcjonalnie
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2
Umieść szew stroną do dołu w natłuszczonym 8-calowym. kwadratowe naczynie do pieczenia; odstawić. W małym rondelku zagotuj cukier, masło i wodę na średnim ogniu; polej enchiladas.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Piec bez przykrycia w 350° przez 20-25 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Podawaj natychmiast.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze typy dla Enchilada. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest Calista Coast Range Pinot Noir. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
Calista Coast Range Pinot Noir
Calista Coast Range Pinot Noir
Linia Calista Coast 2012 Pinot Noir ma głęboki rubinowy kolor z aromatami suszonych wiśni, płatków róży, fioletu i palonych ziaren kawy. Rabarbar, wiśnia i nuty żurawiny przepływają przez podniebienie do zrównoważonego i długiego wykończenia mieszanych ciemnych owoców i czarnej herbaty.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Magazyn