Cherry Chocolate Almond Croissant Bread Budyń
Budyń chlebowy Cherry Chocolate Almond croissant wymaga ok. 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.19 za porcję. Jedna porcja zawiera 586 kalorii, 12g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rogaliki, migdały, półsłodkie kawałki czekolady i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 54%. Spróbuj Budyń Chlebowy Czekoladowo-Wiśniowy Croissant, Budyń Chlebowy Czekoladowy, Wiśniowy I Migdałowy, oraz Czekoladowy Rogalik Chlebowy Budyń dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozłóż masło na dnie i bokach 9-do 10-calowego talerza Deep-dish pie. W płytkim pojemniku połączyć jajka, pół na pół i ekstrakt migdałowy; dodać rogaliki.
Niech namoczyć 3 minuty, obracając raz.
W przygotowanym naczyniu umieść dolne połówki rogalików, pocięte bokiem do góry.
Posypać 1/2 czekolady. Łyżka na 1/2 szklanki Lucky LEAF Cherry Pie nadzienie i 1/2 szklanki orzechów.
Dodać wierzchołki rogalika, ścięte boki w dół, pozostałą czekoladę, kolejne 1/2 szklanki nadzienia ciasto i pozostałe orzechy.
Wylać na pozostałą masę jajeczną.
Piec, odkryte, przez 40 do 45 minut lub do środka jest ustawiony. Schłodzić na stojaku drucianym około 30 minut.
Podgrzać pozostałe nadzienie z wiśni i przełożyć z budyniem chlebowym.
Podawać z lodami, w razie potrzeby.